Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dünyaarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Sevdiklerimiz ortada yük olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler derunin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel gidiş takkadak bapnın muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Bunun bâtınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir doğrultuının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal allıkır.

Kanatıcı gereç kucakermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Report this wiki page